Tjenester

Nybygg

Vi fører opp nybygg, fra tomt til nøkkelferdig hus. Du får drømmehuset til avtalt pris og 5 års reklamasjonsrett. Du velger selv hvordan ditt drømmehus skal se ut – design, arkitektur og funksjonalitet. Tenk på at huset skal være ditt hjem i mange år framover.

Rehabilitering

Vi utfører rehabilitering og oppussing. Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg med å fastslå hvilke deler som eventuelt er modne for utskiftning.

Utskiftning av kledning

Vi skifter utvendig kledning for deg, og setter her utførelse høyt, slik at resultatet blir optimalt. Dersom man skifter kledning vinterstid, bør man kjøpe ferdig malt eller impregnert kledning. Monterer man ubehandlet kledning og ikke har anledning til å male kledningen med en gang, kan kledningen bli skadet når vann trekker inn i treverket. Vi monterer kledningen til avtalt tid og pris, raskt og effektivt.

Tilbygg og påbygg

Dersom du eier et hus som er for trangt og du har dårlig plass, kontakt oss! Vi kan hjelpe deg med oppføring av tilbygg som vil gi deg bedre plass.

Utskiftning av vinduer

Har du en dugget/punktert rute? Vi skifter punkterte og knuste ruter rimelig og effektivt.

Utskiftning av dører

Ved å bytte gamle dører ut med nye vil man få en verdiøkning på boligen. Vi monterer alle typer dører, blant annet ytterdører, terrassedører, branndører og lyddører.

Om oss

Laksevåg Byggmesterforretning AS er et nytt selskap med lang erfaring. Vi har bred erfaring innen tømrerfaget, og spesielt innen rehabilitering. Vi har som mål å være fleksible og løsningsorienterte i møte med kundene våre. Laksevåg Byggmesterforretning AS tar primært oppdrag i Bergen og omegn.